Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!

Mjesečni horoskop za ožujak: čekaju nas sretne okolnosti, napetosti i uzbuđenja!
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Ovan

Posao

Ožujak vam donosi dosta uzbuđenja i dinamike. Bit će teških razgovora iza zatvorenih vrata, a mogući su i konflikti s nadređenima. Moći ćete sklopiti povoljan dogovor koji će vam donijeti uspon u karijeri. Samo ćete to morati zadržati za sebe. Bolje ćete organizirati radne zadatke. U odnosima s kolegama i u poslovnim pregovorima ćete nastupati otvorenije i ljubaznije ali i sa jasnim zahtjevima.

Nakon 17. ožujka očekujte pozitivan preokret na poslu. Iskoristit ćete sve prilike za napredak. Između 24. i 30. ožujka izbjegavajte nagle i nepromišljene poteze. Pazite da vas nadređeni ne isprovociraju. Na početku mjeseca vas očekuju dobitci. Imat ćete dobar osjećaj za investicije i uvećat ćete zaradu. U drugoj polovini mjeseca izbjegavajte rizične poteze.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Ljubav

Na početku mjeseca imate mogućnost poboljšati odnos s partnerom. Pružit će vam se prilika da otputujete na vikend koji ćete provesti u intimnoj atmosferi. Zajednički planovi će se početi ostvarivati.

Nakon 6. ožujka očekujte uzbudljive trenutke pune strasti. Otkrit ćete koliko ste potrebni partneru i znat ćete to cijeniti. Tvrdoglavo ćete braniti svoje stavove.

Ako ste slobodni, zaljubit ćete se već na početku mjeseca. Ubrzo ćete otkriti da se sviđate osobi u koju ste zaljubljeni. Činit će vam se kako je vaša simpatija stidljiva. Sredinom mjeseca će se razbuktati strasti. Bit ćete ugodno iznenađeni i zadovoljni. U trećoj dekadi ćete shvatiti da je osoba sa kojom ste započeli vezu previše strastvena i pomalo ljubomorna. To će dovesti u pitanje cijeli odnos.

Zdravlje

U ožujku očekujte dobro i stabilno zdravlje. Osjećat ćete pojačanu potrebu za kretanjem. Odlazit ćete na duže šetnje ili trčanje kad god vam to budu dopuštale vremenske prilike. Bit ćete fizički aktivniji nego obično.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije