Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu

Godišnji horoskop za 2018. godinu
  • Objavljeno: Utorak, 14.11.2017.
  • Broj pregleda: 105.431
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphoto

Kategorija: Horoskop

Rak

Ove godine ćete ozbiljno shvatiti brak ili odvesti odnos na novu razinu kada Pluton i Saturn okupiraju vaše područje za vjenčanja. Ovo može biti transformacijska godina zbog snažnih poticaja da postanete par. Predbračni sporazumi su bitni za sve brakove koji se sklope u 2018. godini. Ne dopustite da ljubav i požuda nadvladaju zdrav razum.

Poslovni partneri će također biti u fokusu. Možete biti u iskušenju potpisati ugovore ili se spojiti s drugima zbog marketinških aktivnosti. Iako je ovo dobro vrijeme za ugovore, pobrinite se da ste zastupljeni sa barem pedeset posto udjela. Opasnost može proizaći iz nejednake raspodjele moći i to vam neće ići u prilog.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

Karijera će nakon 24. travnja doživjeti potpuni preokret. Chiron ulazi u vašu javnu domenu i status. Sada vaš ugled mora jasno odražavati tko ste i što ste.

Sredinom svibnja Uran se prebacuje u vaš prijateljski sektor a ovo je dobro vrijeme za nove suradnike koji će provesti vrijeme s vama. Možete se upoznati s mnogim mlađim ljudima i početi koristiti tehnologiju za poboljšanje društvenog života. Ne podcjenjujte moć interneta i način na koji vam može dovesti ljude.

Zbog Neptuna u vašem polju putovanja privlačit će vas povremene avanture u stranim zemljama. Ti susreti mogu biti vrlo inspirativni i probuditi stranu koja je do sada bila uspavana. Pronađite vrijeme za istraživanje kreativnosti. Uživajte u filmovima i uronite u druge kulture.

Uz optimističan planet Jupiter u vašoj zoni zabave, možete živjeti i uživati kao nikada do sada. To će se vjerojatno manifestirati tako da ćete živjeti život punim plućima i biti bezbrižniji. Optimizam je vaš brod koji će vas voditi kroz cijelu godinu.

Za vas godina počinje koncentracijom na partnera i njegove potrebe. Ako ste sigurni da ste upoznali osobu s kojom želite provesti život, ne oklijevajte.

Do trećeg tjedna siječnja usredotočite se na poreze i pitanja oko osiguranja koja nisu baš uzbudljive teme ali su neizbježan dio života. Organizirajte se i vratite novac koji dugujete.

Nakon 19. veljače se stvari mijenjaju i želite proširiti svoje granice i postići više. Ovo je vrijeme za formiranje načela i ideja koje ćete koristiti sljedeći mjesec.

U ožujku se možete usredotočiti na profesionalni život i napredak u karijeri. Planirajte put koji će vas dovesti do mjesta na kojem želite biti. Neka opcije ostanu otvorene. Pokušajte se zaštititi i u isto vrijeme objavite u kojem smjeru želite ići. Ponekad vam je teško reći ono što želite.

13. srpnja će djelomična pomrčina Sunca dati poticaj Mjesecu. Svatko s kim se susretnete ovog tjedna će biti utjecajan za vas u budućnosti. Rakovi bi uvijek trebali obratiti pozornost na pomrčine Sunca, osobito one u svom znaku.

Pomrčina 27. srpnja vas navodi na osjećaj nesigurnosti u pogledu novca koji dugujete. Oslobodite se dugova i svega što vas čini nervoznima.

Pomrčina Sunca 11. kolovoza vas vraća u život i pruža vam priliku za poboljšanjem zarade i rješavanje dugova. Nakon 23. srpnja trebali biste biti na dobrom financijskom putu. Pronađite utjehu na druge načine. Bezumna kupnja nije rješenje.

U rujnu je naglasak na domu i obitelji. Ovo je vrijeme za obiteljske objede i druženja. To je trenutak koji trebate iskoristiti. Budite sretni što se možete brinuti za svoju obitelj. Zajedničke uspomene mogu biti snažna poveznica.

23. listopada izađite van i zabavite se. Budite aktivni tijekom dana, uživajte u suncu i zabavnim aktivnostima. Radite ono u čemu uživate a ne ono što drugi žele.

Nakon 28. studenoga možete poboljšati zdravlje kroz zdravu prehranu i redovitu tjelovježbu.

U posljednjem tjednu godine možete se ponovno usredotočiti na partnera. Napravite planove za nadolazeće dane. Ako ste sami, možda ćete susresti osobu koja je baš za vas.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije